Extramuraal / Fysiotherapeut
COVID-revalidatie / FysioFitness / Fysiotherapie / Revalidatie
Eerstelijns behandelingen van Valkenhof

Ik ben Lotte, fysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof. Ik ben in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut bij Hogeschool Zuyd in Heerlen. Sinds 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof.

Ik help onder andere mensen met:

  • Verschillende klachten aan spieren, pezen en gewrichten
  • Revalidatie na een operatie of medische ingreep
  • Restklachten na COVID-infectie
  • Balansproblemen
  • Fysio Fitness

Samen op zoek naar de best passende behandeling voor jouw klacht(en), een uitdaging die mij elke dag weer motiveert mijn beroep van fysiotherapeut met plezier uit te oefenen. Iedere cliënt is anders en heeft andere behandeldoelen. Persoonlijke aandacht waarbij jij als cliënt centraal staat, is dan ook een belangrijk speerpunt voor mij. Het samenwerken in een multidisciplinair team met een diversiteit aan vakgebieden geeft mij als fysiotherapeut de mogelijkheid om jouw hulpvraag vanuit meerdere aspecten te kunnen bekijken.

Wegens mijn interesse op gebied van slaap, voeding en mentale gezondheid zal ik mij in 2023 laten specialiseren tot leefstijlcoach (Gecombineerde Leefstijl Interventie). In staat zijn om de eigen regie te nemen op weg naar een gezonde leefstijl, dat is waar ik naar streef en waar ik jou graag bij wil helpen.

Fysiotherapie
Fysio Fitness
COVID-revalidatie

Meteen een afspraak maken?
Of liever eerst even kennis maken?

Bel nu 040-8003115

Of stuur een mail