Wij zijn

Wij zijn

Behandelcentrum
Valkenhof

Wij staan open. Van top tot teen, voor iedereen. Jou leren kennen, om je vervolgens écht vooruit te kunnen helpen. Daar gaat het ons om. Wij zijn Behandelcentrum Valkenhof.

En wie ben jij?

Alles onder één dak
Iedereen (jong, oud) kan bij ons (van top tot teen) terecht voor uiteenlopende behandelingen. De kracht zit hem niet zozeer in de behandelvormen op zich, maar in het feit dat ze allemaal onder één dak zitten. Op deze manier kunnen we multidisciplinair te werk gaan. Niet enkel kijken naar de klacht op zich, maar steeds de relatie leggen met eventuele andere klachten en oorzaken. Doordat onze behandelaars nauw met elkaar samenwerken, zijn de lijntjes kort en kan er makkelijk ‘geschakeld’ worden. Het resultaat? Een compleet advies en behandeling op maat.    

Corporate movie

Ons team

Djoeke Wieland
Logopedist
Djoeke Wieland

Ik help mensen die problemen hebben met spreken, slikken, kauwen of communiceren. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in spraak-, taal- en slikproblemen bij niet-aangeboren hersenletsel.

Ingrid van Veldhoven
Ergotherapeut
Ingrid van Veldhoven

Ik help mensen met praktische problemen in de leef-, woon- en werkomgeving en behandel bij onder andere hoofd-, rug-, schouder-, nekpijn, stress of burn-out, veroorzaakt door verkeerd gebruik, trauma of overbelasting van spieren en bindweefsel.

Chris Gamble
Fysiotherapeut
Chris Gamble

Ik help onder andere mensen met klachten aan spieren, pezen en gewrichten, revalidatie na een operatie en behandeling bij hart- en vaatklachten.

Anne Busschers
Diëtist
Anne Busschers

Ik help onder andere mensen met overgewicht, ondervoeding, diabetes, maag- en darmklachten en mensen met een koolhydraatarm dieet.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8.00 – 17.30

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Behandelcentrum Valkenhof.