Annemarie Heesterbeek-van den Boogaard

Extramuraal / Fysiotherapeut / Geriatriefysiotherapeut / Oedeemtherapeut
Fysiotherapie / Geriatrie Netwerk / Geriatriefysiotherapie / Multidisciplinaire samenwerking kwetsbare ouderen / Oedeemtherapie / ParkinsonNet / Valpreventie
Eerstelijns behandelingen van Valkenhof

Ik ben Annemarie, geriatrie- en oedeem fysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof. Ik ben in 2002 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. In de periode van 2002-2005 heb ik mij gespecialiseerd in de geriatriefysiotherapie, aan de hogeschool van Utrecht. In 2006 heb ik ook de opleiding tot oedeemtherapeut afgerond.

Verder heb ik me verdiept in de vakgebieden van neurorevalidatie en duizeligheid. Daarnaast ben ik sinds 2019 aangesloten bij Parkinsonnet. Mijn expertise ligt dus met name in het behandelen van de ouder wordende mens en behandeling bij neurologische aandoeningen.

Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof.

Ik help onder andere mensen met:

  • Klachten die ontstaan als gevolg van veroudering. Hierbij kun je denken aan verslechteren van het lopen, balansproblemen of vallen, moeilijker in/uit bed komen
  • Ziekte van Parkinson/parkinsonisme
  • Revalidatie na een beroerte (CVA)
  • Duizeligheidsklachten
  • Oedeem

Als fysiotherapeut werkend met de ouder wordende mens of mensen met neurologische problemen, heb ik vaak te maken met complexiteit. Ik ben als fysiotherapeut voornamelijk geïnteresseerd in de mens achter deze complexiteit aan klachten. Door in gesprek te gaan en te starten met fysiotherapeutisch onderzoek, ga ik samen met jou op zoek naar de kern van het probleem. Waarmee ben je echt geholpen en wanneer kunnen we de behandeling naar tevredenheid afsluiten? Misschien het teruggeven van een stukje mobiliteit of zelfstandigheid? Daar werk ik graag aan samen met jou.

Fysiotherapie
Geriatriefysiotherapie
Oedeemtherapie
Parkinson
Valpreventie

Meteen een afspraak maken?
Of liever eerst even kennis maken?

Bel nu 040-8003115

Of stuur een mail