Geslaagde LCHF Belevingsmarkt voor Behandelcentrum Valkenhof

Na het succes van vorig jaar, deed Behandelcentrum Valkenhof ook dit jaar weer mee aan de LCHF (Low Carb High Fat) Belevingsmarkt Leende op zondag 19 mei bij Hotel- Jagershorst. Tijdens de Belevingsmarkt konden alle geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennismaken met het Total Fit-programma.

Introductie op voeding en bewegen
Anne Busschers, diëtist: "Tijdens de Belevingsmarkt afgelopen zondag stonden we stil bij de kracht van voeding en beweging en ons Total Fit-programma dat hier heel mooi op inspeelt. We merkten dat er aardig wat mensen waren die zich regelmatig vermoeid voelen en weinig energie ervaren, soms ook i.c.m. overgewicht. We hebben hen inzicht kunnen geven in de impact van de juiste voeding i.c.m. de juiste beweging op de mentale en fysieke toestand. Dat voldoende beweging en gezonde voeding belangrijk zijn, weten we eigenlijk allemaal. Maar doen we er ook echt iets mee? Het is vaak weten wat het je concreet op kan leveren, wat ons over de drempel haalt. Dit zagen we ook zondag weer."

Interesse
Raoul Maas, fysiotherapeut: "Dat er interesse was in het Total Fit-programma, bleek uit het aantal bezoekers van onze beursstand. We hebben veel vragen kunnen beantwoorden en geïnteresseerden van meer info voorzien. Er hebben zich ook deelnemers gemeld voor de nieuwe trainingsgroep. Ik kan niet wachten om met hen aan de slag te gaan!"

Total Fit
Was je er niet bij en wil je meer weten over het Total Fit-programma? Neem gerust contact met ons op.