Logopedist
Logopedie / Mimetherapie / Multidisciplinaire samenwerking kwetsbare ouderen / NAH netwerk / ParkinsonNet
Eerstelijns behandelingen van Valkenhof
Revalidatie behandelingen van Valkenhof
Behandelingen voor bewoners van Valkenhof

Ik ben Djoeke, logopedist bij Behandelcentrum Valkenhof. Ik ben in 2013 afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Sinds april 2017 ben ik werkzaam als logopedist bij Behandelcentrum Valkenhof.

Ik help onder andere mensen met:

  • Afasie (taalstoornis)
  • Dysartrie (spraakstoornis)
  • Dysfagie (slikstoornis)
  • Communicatieproblemen bij cognitieve beperkingen
  • Stem-, ademhalings- en globusklachten (gevoel van een brok in de keel)
  • Aangezichtsverlamming

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stemklachten/globus sensatie middels het manueel stretchen van de spieren van het strottenhoofd (MFL). Tevens ben ik geregistreerd afasietherapeut en mimetherapeut. Als mimetherapeut behandel ik mensen met een aangezichtsverlamming, ook wel aangezichtsverlamming van Bell of Bells parese genoemd. Verder heb ik ruime ervaring met de behandeling van volwassenen met de ziekte van Parkinson/ Parkinsonismen en ben ik sinds 2014 aangesloten bij het netwerk ParkinsonNet.

Met plezier kunnen communiceren en veilig kunnen blijven eten en drinken, zijn vaak doelen die voor een verbetering van de kwaliteit van leven kunnen zorgen. Tijdens mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat je je gehoord voelt en we jouw eigen doelen kunnen nastreven. Ik betrek graag jouw omgeving bij de behandeling, zodat we samen in je eigen thuissituatie kunnen kijken hoe we het hoogst haalbare kunnen bereiken.

Logopedie
Parkinson
Mimetherapeut

Meteen een afspraak maken?
Of liever eerst even kennis maken?

Bel nu 040-8003115

Of stuur een mail