Extramuraal / Fysiotherapeut / Geriatriefysiotherapeut
Chronisch ZorgNet / FysioFitness / Fysiotherapie / Geriatrie Netwerk / Geriatriefysiotherapie / Multidisciplinaire samenwerking kwetsbare ouderen / Valpreventie
Eerstelijns behandelingen van Valkenhof

Ik ben Aimée, geriatriefysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof. Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. In de periode van 2016-2019 heb ik mij gespecialiseerd in de geriatriefysiotherapie, aan de hogeschool van Utrecht.
Verder heb ik me verdiept in Claudicatio klachten (etalagebenen). Daarnaast ben ik sinds 2018 aangesloten bij Chronisch ZorgNet. Mijn expertise ligt dus met name in het behandelen van de ouder wordende mens en de daarbij komende klachten.
Sinds 2022 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof.

Ik help onder andere mensen met:

  • Klachten die ontstaan als gevolg van veroudering. Hierbij kun je denken aan verslechteren van het lopen, balansproblemen of vallen, moeilijker in/uit bed komen
  • Claudicatio Intermittens (etalagebenen)
  • Revalidatie na een beroerte (CVA)

Als fysiotherapeut haal ik veel voldoening uit het behandelen van de ouder wordende mens. Het gaat hierbij vaak om een complexiteit van klachten. Door in gesprek te gaan en te starten met fysiotherapeutisch onderzoek, ga ik samen met jou op zoek naar de kern van het probleem. Waarmee ben je echt geholpen en wanneer kunnen we de behandeling naar tevredenheid afsluiten? Regelmatig is het belangrijk om ook andere disciplines erbij te betrekken. Dan zorg ik dat er een goede afstemming plaats vindt, zodat we gezamenlijk naar hetzelfde doel toewerken.

Fysiotherapie
Geriatriefysiotherapie
Valpreventie
FysioFitness

Meteen een afspraak maken?
Of liever eerst even kennis maken?

Bel nu 040-8003115

Of stuur een mail