Geriatriefysiotherapeut
Total Fit

Ik ben Elke, geriatrie-fysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof. Ik ben in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. In de periode van 2009-2012 heb ik me gespecialiseerd in de geriatrie-fysiotherapie aan de Avans + in Breda. Vervolgens heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals medical taping, fysiotherapie bij artrose en palliatieve fysiotherapie. Ten slotte ga ik me verder verdiepen in de ziekte van Parkinson.
Sinds 2018 ben ik werkzaam als geriatrie-fysiotherapeut bij Behandelcentrum Valkenhof.

Ik help onder andere mensen met:

  • Klachten die ontstaan als gevolg van veroudering (hierbij kun je denken aan verslechteren van het lopen, balansproblemen of vallen, moeilijker in/uit bed komen)
  • Ziekte van Parkinson/parkinsonisme
  • Pijn of klachten aan spieren, pezen en gewrichten
  • Advies en training bij loophulpmiddelen
  • Palliatieve fysiotherapie

Als geriatrie-fysiotherapeut heb ik dagelijks te maken met kwetsbare ouderen. Het belangrijkste is dat de hulpvraag centraal staat en dat we hier samen aan gaan werken, met alle elementen die daarin belangrijk zijn. De inzet van fysiotherapie kan gericht zijn op het herwinnen van en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid. Ik draag graag bij aan een stukje kwaliteit van leven, waar mogelijk.

Parkinson

Meteen een afspraak maken?
Of liever eerst even kennis maken?

Bel nu 040-8003115

Of stuur een mail

Elke Popma, geriatrie fysiotherapeut. Betrokken bij Total Fit.